Skip to content

Turer og safari

Ha din ønskede reiserute!

Nyt ulike aktiviteter på turene og safariene dine. Noen av de mest populære stedene er Maasai Mara, Lamu Island, Kilimanjaro – det høyeste fjellet i Afrika.

Med høye spir, rene klippeflater, ujevne rygger og snødekte topper, kan Mount Kenya skryte av den nest høyeste toppen på det afrikanske kontinentet. Det mangfoldige utvalget av terreng og forhold gjør Mount Kenya til et fristed for klatrere, turgåere og vandrere. Batian og Nelion, Mount Kenyas viktigste toppmøter, kan bare nås gjennom en streng teknisk klatring over stein og is. Lenana, fjellets tredje høyeste topp, er populær blant turister som ønsker den spektakulære utsikten uten påkjenninger av en teknisk klatring.

Andre populære steder inkluderer: Aberdares nasjonalpark og reserve, Mount Elgon, Kakamega Forest, Mount Longonot, Hell’s Gate National Park, Kerio Valley og mange flere. Med en viss besluttsomhet og passende utstyr kan du finne deg selv nedsenket i disse fantastiske landskapene, en hel verden borte fra byens mas og mas.

Den kenyanske kysten har hvite sandstrender og varmt tropisk blått vann. Nyt de uberørte strendene, havbrisen, avslappende atmosfæren, fredelige øyer og nyt vannsportsaktiviteter som vil slå tankene dine vekk. Gi deg selv en pause fra dyrelivssafari og slapp av på avslappede badebyer som ligger langs strandlinjene. Kystbyene i Kenya er gjennomsyret av en rik kultur som minner besøkende om sin sjarmerende historie og arv. Utforsk kystbyene Mombasa, Malindi, Watamu, Diani og Lamu for en opplevelse for livet. Vi sørger for å se drømmereisen din gjennom siden suksessen din er en seier for oss.

Mange besøkende liker rafting, fugletitting, viltstasjoner, historiske besøk, golf, fotturer og trekking, blant disse aktivitetene og mer, hva vil du ha på reiseruten?

Fortell oss om din ønskede opplevelse ....