Personvernserklæring for Jambo Safaris

På Jambo Safaris, tilgjengelig fra https://jambosafaris.no, er en av våre hovedprioriteter personvernet til våre besøkende. Denne personvernserklæringen inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av Jambo Safaris, og hvordan vi bruker den. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon om vår personvernserklæring, nøl ikke med å kontakte oss.

Loggfiler

Jambo Safaris følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle webhotell selskaper gjør dette som en del av webhotell tjenestenes analyser. Informasjonen samlet inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internettjenesteleverandør (ISP), dato og klokkeslett, henvisnings-/utgangssider, og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til noen informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon. Vår personvernserklæring ble opprettet med hjelp av personvernserklæring-generator.

Informasjonskapsler og Web Beacons

Som alle andre nettsteder bruker Jambo Safaris “informasjonskapsler”. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som besøkende har tilgang til eller besøkt. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon. Du kan konsultere denne listen for å finne personvernserklæringen for hver av reklamepartnerne til Jambo Safaris. Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Jambo Safaris, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk din IP-adresse når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten av deres reklamekampanjer og/eller tilpasse reklameinnholdet som du ser på nettsteder som du besøker. Vær oppmerksom på at Jambo Safaris ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernregler

Jambo Safaris personvernserklæring gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi at du konsulterer de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Den kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler via dine individuelle nettleseralternativer. For å få mer detaljert informasjon om administrasjon av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan det finnes på nettlesernes respektive nettsteder. Hva er informasjonskapsler?

Barns informasjon

En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede deres online aktivitet. Jambo Safaris samler ikke bevisst inn noen personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg på det sterkeste til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre registre.

Kun nettbasert personvernserklæring

Denne personvernserklæringen gjelder bare for våre nettbaserte aktiviteter og gjelder for besøkende til nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler og/eller samler inn på Jambo Safaris. Denne policyen gjelder ikke for noen informasjon samlet inn offline eller via kanaler andre enn dette nettstedet.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår personvernserklæring og godtar vilkårene og betingelsene.