Skip to content

vår historie

Forstå hvorfor vi er din beste turoperatør i Øst -Afrika

Jambo Travelhouse Safaris er et reiseselskap registrert under lovene i Kenya (Øst -Afrika). Helt siden oppstarten av Jambo Travelhouse Safaris forpliktet vi oss til å bygge et selskap basert på økoturisme, kvalitet, integritet og god forretningsetikk, og dermed gjøre oss i stand til å bli en av de ledende afrikanske internettbaserte turoperatørene. Jambo Travelhouse Safaris har markedsføringskontor i Norge.

Vi skreddersyr reisen til den enkelte, det være seg familieturer, gruppereiser, konferanser mm. Vi dekker alle tjenestene fra «meet and greet» ved ankomst til du etter gjennomført reise skal hjem igjen og blir levert på flyplassen. Alt fra bil, sjåfør, overnatting og opplevelser kan arrangeres av oss, noe vi skreddersyr sammen i et opplegg som passer deg og dine behov,

Tjenester og beskrivelse

Vårt overordnede mål er å gi deg en reise du aldri glemmer. Hvem du er og hva du drømmer om setter premissene for turen vi skal lage sammen. Vi ønsker å lage egne turer for alle gruppene som reiser med oss. Mye av grunnen til dette er erkjennelsen av at det å planlegge reisen sammen bidrar til enda bedre opplevelser når du først står på flyplassen og er klar til å reise.

Vårt kontor i Nairobi har bemannet telefonvakt hele døgnet. Dette kun for å sørge for din trygghetsfølelse, men også som en support til sjåførene som er ute på veien til og fra oppdrag. I nødstilfeller er flygende legetjenester tilgjengelig for å redde deg fra hvor som helst i Øst -Afrika til velutstyrte moderne sykehus.

Vi har egne biler og vedlikeholder disse på eget verksted. Bilene er hovedsakelig sterkt modifiserte Toyota Landcruisere som er spesialbygd for å kunne kjøre trygt rundt i det krevende terrenget. Ombygde minibusser er lettere å manuvrere i bybildet, men kan også være vel så behagelige å bruke også på safari. Bilene er utstyrt med kjølebokser, slik at kaldt vann eller annen drikke er tilgengelig for dere gjennom dagen.

Alle våre sjåfører er lisensierte og har lang erfaring med å tilrettelegge for en spesiell reise. De har kunnskap om  dyrelivet så vel som området dere reiser i, noe som er viktig for sikre deres opplevelse. Vi har egne spesialbygde biler, slik at dere sitter godt og gjør det lett å oppleve naturen på nært hold. Vi har selv bodd i Kenya i en årrekke og er godt kjent med hvilke steder en kan oppsøke til de forskjellige årstidene.

Vi tilbyr en rekke tjenester for å sørge for at du og dine får en tilpasset tur. Om dere ønsker å dele en flaske vin til solnedgangen etter endt safari, eller har andre personlige ønsker, så hjelper vi til med å innfri disse. Vår egen koordinator sørger for å legge til rette og forberede dine ønsker. Spør oss gjerne om hva vi har gjort før og hva vi opplever at andre reisende har vedsatt høyt.

Når du lander på flyplassen blir du hentet av en av våre ansatte og kjørt til hotellet. Dette være seg uansett når på døgnet du ankommer. Videre gjennom hele reisen sørger vi for å hente og levere til og fra alle aktiviteter eller steder du skal til.

Bortsett fra vår entusiasme for å tilby kundene en opplevelse for livet i vårt kulturelt mangfoldige flora, fauna og vakre land, brenner vi også for bevaring av vårt naturlige miljø. Vi tror at når vi sliter med kravene til fattige og eksploderende befolkninger, ligger ansvaret på hele menneskeheten. Jambo Travelhouse Safaris tror at riktig utdanning vil bidra til å utvikle en forståelse av viktigheten av å bevare vår skjøre og vakre verden for fremtidige generasjoner. Derfor må vi som en del av reiselivsnæringen spille en ledende rolle i vern og utdanning lokalt og spre vårt og engasjementet for miljøet og i samfunnsprosjekter. Vi er her for å hjelpe turismen til å bli motoren for økonomisk utvikling ved å legge til rette for ansvarlig og bærekraftig turisme. Dette håndteres av vår egen CSR -avdeling og veldedighetsorganisasjon Compassion Africa.

drivers standing behind the vans
drivers relaxing
Jambo staff and directors

Ring oss

Send oss en e-post